Altius, marketing, oblikovanje, storitve, d.o.o.

Začnimo projekt skupaj

Čučkova ulica 5
2250 Ptuj
02 749 32 10
Image Alt

Črno-belo: Moč preprostosti in jasnosti v marketingu

Črno-belo: Moč preprostosti in jasnosti v marketingu

V podjetju Altius verjamemo, da najboljše rešitve izstopajo, ko so preproste, jasne in usmerjene v rezultate. Naša nova kampanja, osredotočena na črno-belo vizualno identiteto, je odraz našega pristopa: preprosto, a učinkovito – osredotočeno na to, kar je resnično pomembno.

Zakaj črno-belo? Ker preprostost prinaša jasnost. Ko odstranimo vse odvečne elemente, ostane zgolj bistvo – jasno sporočilo z močnim učinkom.  Osredotočeni smo na zagotavljanje celovitih marketinških rešitev, ki vključujejo strateško svetovanje, razvoj blagovnih znamk, grafično oblikovanje, digitalni marketing in ustvarjanje vsebin, ki puščajo pečat. Tako pomagamo podjetjem ustvariti rešitve, ki se razlikujejo od konkurence in resnično izstopajo.

Naša kampanja na LinkedInu se začne s simboličnim premikom: vse naše profilne slike so  v črno-beli barvni shemi. Ta sprememba ni le estetska odločitev, ampak prinaša globlje sporočilo o naši strategiji. Marketing, ki se osredotoča na bistvo, je marketing, ki gradi močne, jasne in kreativne kampanje.

Naša ekipa se je zavezala k uporabi moči preprostosti v vseh naših komunikacijskih strategijah. Črno-bela vizualna identiteta je simbol našega pristopa k marketingu – osredotočenost na to, kar resnično šteje.

Spremljajte našo kampanjo #SimplifyWithAltius na LinkedInu in odkrijte, kako združujemo znanje, kreativnost in preprostost, da ustvarimo zgodbe, ki puščajo trajen vtis.


Zgodbe, ki povezujejo in navdihujejo!


MANJ
balasta JE VEČ jasnosti!